Ikea

Var till IKEA idag med mamma. Tänkte inte på att det är höstlov så varuhuset kryllade av barn och stressiga föräldrar. Men jag blir så förundrad när jag är där, vilken makalös logistik det ligger bakom det mesta. Jag hade rulle med mig och det gick bättre än väntat att gå en massa. Det finns ju som tur är gott om vilplatser. Kom hem med lite "bra att ha" och nya snygga gardiner till sovrummet, och ett nytt toalock, så nu matchar allt även på toa!!!

Avslutade kvällen med att spela en turnering 73 anmälda vi spelade från 21:30 slutade 00:10 jag kom 2:a och

gick 410:- +

En bra dag!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln