Lite eftertanke!

Tänk om jag vetat innan vad jag vet nu. Men eftersom jag är en generös medmänniska ska jag dela med mig av min visdom.

 

Är det något i livet du inte trivs med?

 

Förhållandet

Arbetet

Boendet

Vänner

Tänkte skriva barnen men jag gör inte det;)

 

Allt ovanstående går att förändra med egen kraft och vilja. Min uppmaning blir att förändra medan du kan. Så du inte står där med skägget i brevlådan och plötsligt inser att livet sprungit iväg, chansen till att göra allt du drömt om ter sig oövervinnligt.

 

Det finns ingen annan än du själv som ansvarar för hur just ditt liv ska levas. Försök att tänka att med morgondagen kanske det är för sent. Du eller en nära vän kan råka ut för en olycka eller sjukdom som det inte går att råda över.

 

På  kort tid i mitt liv har, jag fått en stroke, min närmsta väninna bröstcancer. En fd granne i min ålder fått två tumörer i hjärnan.

 

 

Nej gnäll inte bara utan gör något, det är du skyldig dig själv!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln