Krogen!

Jag är lyckligt lottad som har så fina vänner. Dom har funnits där hela tiden och visat sin omtanke på flera olika sätt. I kväll blev jag hämtad med bil och kompisen som börjar få in snitsen på hur min rulle ska vikas ihop muttrar något om " från barnvagn till rullator" Färden gick till Hägernäs strand där ytterligare en kompis slår följe. Dom har bokat bord på en nyöppnad krog vid vattnet. Vi får en jättetrevlig kväll med god mat och ett par glas vin. Sedan får jag skjuts hem!  Jag känner mig glad!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln