Dörrvakt/hundvakt

I dag gör jag nytta! Mina päron är på dagskryssning, så för att deras ögonsten inte ska behöva vara själv sitter jag hemma hos dom och sällskapar. Jag kan ju inte gå ut med honom men han är duktig att rasta sig själv så jag behöver bara passa dörren.

 

Men det går ingen större nöd på mig. Nyss var lillebror och Sophia här och åt sina matlådor. Snart kommer Frida och fikar och senare i em kommer brorsans dotter på läxläsning. Jo jag har ju såklart min dator med mig så jag kan spela lite poker också! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln