snö+elrulle=sant

Idag fanns det ingen återvändå. Har hållit mig inne ett par dagar och kurerat mig men idag var jag tvungen att ta mig ut. Drivor med snö och sporadiskt plogat. Jag har ju aldrig kört moppen på vintern förr så jag visste inte vad den klarade av. Det gick mycket bättre än förväntat, känns superskönt, då vet jag att jag klarar mig själv även på vintern!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln