Kallt!

Termometern visade -5  brrrr. Men mitt nya underställ i fleece/ull kom väl till pass! Jag hade ett paket på ICA att hämta. Min eltandborste gick sönder för en vecka sedan så jag hade beställt en ny. Har verkligen saknat den, det känns verkligen inte fräscht att borsta med en vanlig

tandborste:(  Hur klarade man sig förr?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln