Elrullstol + rondell= sant

Jo jag är nog lite galen:) Var på väg till Willys och kör fast i en snöhög mellan två vägbommar. En ung kille hjälpte mig att komma loss men det var omöjligt att ta sig igenom. Då blir jag förbannad och vänder om.

 

Jag åker då ut på vår motortrafikled som är plogad och fin. Problem bara att jag inte kan blinka för jag har ju bara en hand. Men alla bilar kör om så försiktigt så det var inga problem. Funderade lite när jag skulle hem hur jag skulle göra med rondellen? Ähh jag kör som man gör med en bil jag tar vänster  och alla visar sådan hänsyn. Riktigt kul, det är bra att bli arg ibland:)

 

 I fortsättningen kommer jag att  den vägen direkt för snö-röjjarna lär ju inte bry sig om mina cykelbanor framöver heller!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln