Tomten

Snälla tomten!!!!!

 

Ge grannen under mig en ny tvättmaskin. Blev väckt 07:00 för andra gången på mindre än 2 veckor. Grannens tvättmaskin är helt slut när den centrifugerar vibrerar hela min lägenhet. Nu är den här dagen förstörd, när jag inte får sova tills jag vaknar själv är hjärnan full med luddig bomull och jag får svårare än vanligt att gå, vingel vingel :(

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln