Julstress!!!!

Nej inte jag inte! Med en god planering behöver man inte stressa! Känner mig rätt klar med min jul-lista. Var till Täby c och handlade det sista i kväll. Perfekt att åka på kvällen gott om parkeringar och lite folk i butikerna.  Sen kan jag erkänna att jag inte ställt fram en enda tomte hemma. Känns som det är försent att göra det nu. Visst julgardiner och adventsljustakar är framme, thats it!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln