Svara inte!

När det ringer på min mobbe och det står "svara inte" känner jag mig extra nöjd! Har tagit som vana att lägga in alla nummer från jobbiga försäljare och alla undersökningar i namnet "svara inte" Tror jag har lyckats riktigt bra, det var länge sedan "någon ny" ringde, jätteskönt:)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln