Skoj

Jo det är ju så att jag är teknikfreak, men någon last måste man ju ha (räknar bort cigg, vin, poker :)) Har länge gått och suktat på en 15" digital fotoram, men den har varit så sjukt dyr. Istället köpte jag en 10" och hängde i hallen. Den har ju förvisso varit skoj men usch så liten. Men nu slog jag till när det vart rea hos Dustin, så nu har jag en frän 15" i vardagsrummet, så nöjd:)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln