Planerar

Funderar på vilka blommor jag ska på balkongen i sommar. Är sugen på att driva upp egna plantor det är ju ett par år sedan sist! Har köpt "Blomman för dagen som planta men nu ska jag försöka driva upp den själv, problemet blir nog inte att lyckas med själva sådden utan hur jag ska lösa det så inte Elsa krafsar i mina små krukor!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emma » Söndag:  ”vår:) snart!”

  • kajsa » Gud hör bön!:  ”Kul o läsa om din framfart på moppen finns inga hinder för dig bara utmaningar. ..”

  • Therry » Snurr:  ”Supernajs! Då kom grejerna till användning trots allt. Själv har jag en större k..”

  • Annika » Snurr:  ”Förstod inte först vad snurrbräda var för något. Men nu klickade det, vad smart.”

  • marie f » Fredag!:  ”Ha en fortsatt bra dag och kväll. Julkram till dig.. ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln